Bostadslån med betalningsanmärkning hos Bluestep

Bluestep är en långivare som erbjuder förmånliga bostadslån och bolån även till kunder som vanligtvis skulle ha svårt att få lån hos de traditionella bankerna. Bluestep accepterar betydligt fler låntagare än vanliga banker, och till exempel så ser inte Bluestep betalningsanmärkningar eller andra ekonomiska skulder som något hinder. Hos Bluestep kan du ansöka om bolån med betalningsanmärkning.

Ansök om bolån hos Bluestep, trots betalningsanmärkning! Klicka här!

Bluestep erbjuder både helt nya bostadslån, men företaget tillåter också sina kunder att låna på sin befintliga bostad. Det är helt upp till kunden att avgöra till vad de lånade pengarna ska användas till, och pengar som du lånat hos Bluestep kan användas i vilket syfte som helst.

  1. Ansök om bostadslån eller bolån
  2. Beräkna din månadskostnad för bolån

Möjlighet till bolån för fler med Bluestep!

När man ansöker om ett lån hos de vanliga bankerna görs alltid en automatiserad kreditprövning på lånaensökaren. Om kreditupplysningen visar att personen som ansöker om lånet har en betalningsanmärkning eller något annat ekonomiskt problem så kommer bankens system automatiskt att avslå låneansökan.

Bluestep har dock en helt annan syn på betalningsanmärkningar, och vanligtvis så beviljar Bluestep alltid bolån trots betalningsanmärkningar förutsatt att låntagarens ekonomi i övrigt är i ordning. Bluestep gör alltid individuella prövningar på alla låntagare för att på så sätt kunna ge alla kunder bästa möjliga förutsättningar till att låna pengar.

Bluestep tittar alltid på varje individuell persons livssituation och ekonomiska situation snarare än på personens kredithistorik. Detta gör att Bluestep har möjlighet att låna ut pengar till personer som vanligtvis skulle ha svårt att låna pengar hos Banken. Några grupper som Bluestep hjälper med lån är bland annat egenföretagare, personer med betalningsanmärkning, personer som är boende utomlands eller personer som arbetar som projektanställda.

Alla får med största sannolikhet bostadslån eller bolån hos Bluestep, förutsatt att de kan bevisa sig ha råd att låna pengar! Bluestep accepterar flera typer av inkomster, vilka bland annat kan vara pension, aktieutdelning, studiemedel, sjukpenning eller arbetslösersättning.

Generella villkor för bolån hos Bluestep

För att få låna pengar hos Bluestep måste du ansöka om att låna minst 150.000 kronor. Man måste också låna till en ny bostad, alternativt redan äga en bostad som man tänker låna pengar på. Bostadens marknadsvärde måste vara minst 200,000 kronor och det är endast privatpersoner som beviljas bolån hos Bluestep. Alla företagets kunder får en individuell ränta på sina lån som stämmer överens med de förutsättningar som varje låntagare har. Hos bluestep kan man välja att antingen amortera i 30 eller i 40 år, men du kan givetvis amortera bort lånen fortare än så om man önskar.

Mer om företaget Bluestep

Bluestep finans AB är ett svenskt finansiellt institut med säte i Stockholm. Företaget har även en filial i Oslo i Norge. Företaget har specialiserat sig på bostadslån och bolån för att fler ska få möjlighet att låna pengar. Hos Bluestep är fler välkomna, och personer som exempelvis har betalningsanmärkningar och skulle få svårt att låna pengar hos vanliga banker är välkomna hos Bluestep!

Bluestep strävar efter att utgöra en viktig del i utvecklingen av bolånemarknaden i hela norden. Bluesteps mål är att ge alla kunder en strålande service oavsätt omständigheter.

If you like this post and would like to receive updates from this blog, please subscribe our feed. Subscribe via RSS

Comments are closed.