Dagens konkurrens på lånemarknaden har gjort att långivarna öppnat upp för flera kunder. Numera så är det inte bara de som har ett prickfritt register och stor säkerhet i form av en hög inkomst eller kapital på banken som kan få lån. Alla kan vi någon gång råka ut för oförutsedda utgifter och då kan det vara skönt att veta att man kan få låna pengar ändå.

Klicka nedan för att läsa mer eller låna pengar genom Freedom Finance

  1. Lägg om dina dyra lån – spara tusenlappar! Freedom Finance – ansök här!
  2. Ansök om ett lån utan säkerhet genom Freedom Finance
  3. Bostadslån & bolån – Freedom Finance kan hjälpa dig!

Freedom Finance förmedlar både privatlån, bolån och billån och samarbetar med Sveriges ledande låneinstitut och banker. De erbjuder personliga samtal med en lånehandläggare vilket kan kännas tryggt när man tar stora beslut om sin ekonomi. Freedom Finance erbjuder även förmedling av lån trots betalningsanmärkning så länge som vissa basala krav uppfylls.

Privatlån snabbt och enkelt

Freedom Finance har samlat många långivare under samma tak och agerar som mellanhand mellan dig som låntagare och långivaren. De olika långivarna har olika regler och kreditbedömningar för lån utan säkerhet och Freedom Finance hjälper dig att hitta de bästa lösningarna. För att bli beviljad ett privatlån så behöver ett par grundkrav vara uppfyllda, som att låntagaren måste vara minst 18 år gammal och ha en lägsta årsinkomst på 100 000 kronor. Det finns dessutom hos Freedom Finance möjlighet till lån trots betalningsanmärkning. Som ensam sökande kan man låna upp till 60 000 kronor och om man har en medsökande så stiger maxsumman upp till 100 000 kronor. Förutom att dina skulder måste vara betalda så får din årsinkomst inte understiga 110 000 kronor och du måste ha fyllt 20 år.

Så går ansökningen för lånet till

Ansöker om lån hos Freedom Finance gör man enkelt på hemsidan där det finns formulär att fylla i, eller så kan man ringa till deras kundtjänst. Det finns även en liten smart kalkylator på hemsidan där man kan se vad månadskostnaden blir om man lånar olika stora summor på olika lång tid.

Efter detta så görs en kreditkontroll, som vanligtvis endast tar 24 timmar och när du har fått positivt besked så skickas lånehandlingar för underskrift. När dessa har skrivits under och skickats tillbaka så sätts pengarna in på ditt konto inom 3-5 dagar.

Amortering av lån

Räntan beräknas individuellt beroende på skuld och längd på återbetalningsperioden. Vilken typ av återbetalning regleras i avtalet och skrivs ned i skuldbrevet. Man kan antingen komma överens om rak återbetalning, som innebär en fast kostnad men en ränta som beräknas på den kvarstående skulden. Man kan också välja ett annuitetslån, vilket innebär att man räknar ut en fast kostnad som betalas vid varje betalningstillfälle tills hela lånet har betalats tillbaka. En annuitet kan också vara antingen bibehållen eller ändrad, beroende på om kreditgivaren räknar om kostnaden när räntan ändras. För att bättre förstå dessa skillnader så kan du kontakta Freedom Finance direkt.

Säkerhet och kundomsorg hos Freedom Finance

Är du intresserad av lån trots betalningsanmärkning eller har generella frågor om lån hos Freedom Finance så kan du kontakta deras kundservice som är öppen dygnet runt. Du kan ringa, faxa eller skicka e-post. Det finns även en sida med vanliga frågor och svar på hemsidan. Freedom Finance tar säkerhet och integritet på största allvar och alla personliga handlingar behandlas med strikta regler.

If you like this post and would like to receive updates from this blog, please subscribe our feed. Subscribe via RSS

Comments are closed.