Lendo – lån utan säkerhet med betalningsanmärkning

Lendo är en lånförmedlare som erbjuder så kallade blancolån upp till en viss summa även om du har en prick i registret, och dessutom med snabba och smidiga kreditprövningar. Vem som helst kan hamna i en situation där man av någon anledning inte lyckas betala en räkning innan förfallodagen och vill det sig riktigt illa så kan det hända att man får en betalningsanmärkning som hänger kvar under 3 års tid.

Klicka på någon av länkarna nedan för att läsa mer eller låna pengar!

  1. Låna upp till 30,000 kronor trots betalningsanmärkning hos Lendo
  2. Samla dina dyra lån och spara tusenlappar med Lendos privatlån
  3. Lendo erbjuder lånförmedling av lån utan säkerhet upp till 350,000 kronor!

Detta kan göra det svårt att få kreditvärdighet hos banker samt att kunna ta lån. Det finns dock möjligheter till lån trots betalningsanmärkning så länge som att du kan visa upp att de gamla skulderna är betalda.

Fakta om lånen

Lendo erbjuder så kallade blancolån (privatlån) från ledande banker och låneinstitut i Sverige. Räntan anpassas till din ekonomi och den kreditupplysning som görs i samband med ansökan. Man kan välja mellan annuitetslån och rak återbetalning. Vid en rak återbetalning sjunker månadskostnaden allteftersom du betalar av skulden, medan ett annuitetslån betalas av med samma belopp varje månad tills hela lånet har betalats tillbaka. Flera banker och låneinstitut behandlar din låneansökan, men endast en kreditupplysning görs. Lån trots betalningsanmärkning på upp till 30 000 kronor godkänns hos Lendo, bara du är skuldfri.

Vilka krav ställs på låntagaren?

Det finns alltså ingen anledning till varför gamla synder ska ligga dig i fatet om du snabbt behöver lite extrapengar. Grundkraven för lån hos Lendo är att du måste vara minst 18 år gammal och ha en fast månadsinkomst på minst 8 333 kronor före skatt. Om du är under 22 år gammal och ansöker om att låna pengar trots betalningsanmärkning så krävs en aningen högre månadsinkomst men det är inget astronomiskt som inte går att hantera. Är du egen företagare så måste din verksamhet varit igång i minst två års tid. Medsökande är inte nödvändigt men kan underlätta ett positivt beslut, speciellt om man ansöker om att få låna större summor. Oavsett vilken bank eller låneinstitut som sedan Lendo jobbar med så får du svar på din ansökan inom 24 timmar.

Hur gör man för att låna med betalningsanmärkning?

Du kan skicka in en ansökan om lån direkt på Lendos hemsida, som givetvis är VeriSign certifierad. Inom 24 timmar görs en kreditupplysning och ett beslut tas om din ansökan och sedan skickas ett skuldebrev snabbt hem till dig som du ska skriva under och skicka tillbaka till Lendo. Så fort de tar emot det så sätts pengarna in på det konto som du har uppgett. Lendo tar inte ut några kostnader när du ansöker om lån hos dem så det enda du betalar är räntan. Det finns även möjlighet att teckna ett försäkringsskydd ifall du skulle bli sjukskriven eller förlora ditt jobb innan du har lyckats betala tillbaka hela din skuld till Lendo.

Kundtjänst och säkerhet hos Lendo

Lendo tar givetvis säkerheten på största allvar och all din privata information som överförs genom hemsidan blir krypterad med ett SSL-certifikat. Behöver du hjälp eller få svar på frågor så finns Lendos effektiva kundtjänst till hands från 9.00 ända fram till 20.00 på kvällen måndag till torsdag, och mellan 9.00 och 16.00 på fredagar.

If you like this post and would like to receive updates from this blog, please subscribe our feed. Subscribe via RSS

Comments are closed.