Smslån med betalningsanmärkning

Hos Meddelandelån kan man snabbt, smidigt och mycket enkelt låna 1000 kronor, 2000 kronor eller 3000 kronor på bara några minuter genom smslån eller snabblån, även om man har en eller flera betalningsanmärkningar! Det finns två olika alternativ för den som vill ansöka om ett lån genom Meddelandelån Sverige AB.

  1. Låna 2000 Kr via SMS. Besked direkt i mobilen.
  2. Låna via SMS. Pengarna samma dag.

Man kan antingen ansöka om ett smslån hos meddelandelån genom att skicka in en ansökan med hjälp av sin mobiltelefon. Man kan också ansöka om att få låna pengar genom ett mikrolån, och detta gör man genom att fylla i formuläret direkt på Meddelandelåns hemsida. Om man inte redan är kund hos Meddelandelån sedan tidigare så kan man antingen låna 1000 kronor eller låna 2000 kronor. Om man däremot är en återkommande kund till företaget så kan man låna hela 3000 kronor.

Återbetalningstiden för alla lån som Meddelandelån erbjuder är 30 dagar, och det går faktiskt att låna pengar hos företaget även om man har betalningsanmärkningar. Det enda som krävs är att man uppfyller de villkor, regler och ekonomiska krav som Meddelandelån har för sina kunder.

Vem kan ansöka om smslån trots betalningsanmärkning?

I princip alla svenskar kan ansöka om ett snabblån eller ett smslån hos Meddelandelån. För att kunna få en låneansökan om ett smslån eller ett snabblån beviljat så måste man dock uppfylla de krav och villkor som företaget ställer på sina kunder. Bland annat måste man vara minst 18 år gammal, man får inte ha fler än totalt 6 stycken betalningsanmärkningar, man måste vara bosatt och skriven på en fast adress i Sverige samt att man måste ha ett bankkonto hos en svensk bank. Man måste också ha en taxerad årsinkomst på minst 4000 kronor.

Hur fungerar ett smslån hos Meddelandelån?

Det finns som tidigare nämnt två olika sätt för att ansöka om ett snabblån eller ett smslån hos Meddelandelån. Man kan antingen ansöka om att få låna pengar direkt på företagets hemsida, och man använder då helt enkelt ett formulär där man fyller i sina personuppgifter, sitt mobiltelefonnummer, sitt bankkontonummer samt information om vilken bank man har och hur mycket pengar man vill låna. Att ansöka om ett snabblån direkt på företagets hemsida kostar ingenting.

Om man hellre föredrar att ansöka om ett smslån genom sin mobiltelefon så finns det möjlighet till detta hos Meddelandelån. För att ansöka om ett smslån så skickar man ett sms med information om sitt personnummer, sitt bankkontonummer, det belopp man vill låna samt sin e-postadress till ett nummer som finns att hämta på Meddelandelåns hemsida. Att ansöka om ett smslån hos Meddelandelån kostar 20 kronor per ansökning.

Då ansökningen skickats iväg så behandlas den i regel direkt av företaget. Meddelandelån kommer att göra en kreditupplysning på lånansökaren för att på så sätt kontrollera ifall lånansökaren uppfyller Meddelandelåns villkor och krav för inkomst, max antal betalningsanmärkningar o.s.v. Om låntagaren uppfyller dessa krav så kommer pengarna att sättas in på låntagarens konto direkt, och det är inte ovanligt att pengarna finns på kontot redan samma dag.

Om företaget Meddelandelån Sverige AB

Meddelandelån Sverige AB är ett kreditinstitut som är verksamma på den svenska marknaden, och som bland annat erbjuder snabblån, internetlån, mikrolån och smslån till svenskar. Meddelandelån accepterar även låntagare med betalningsanmärkningar, något som är relativt ovanligt. Meddelandelån startade sin verksamhet år 2006, och idag är Meddelandelån ett mycket pålitligt företag med bra rykte i branschen.

If you like this post and would like to receive updates from this blog, please subscribe our feed. Subscribe via RSS

Leave a Reply